Rolmodel in the Picture: Kaan Arkan

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ik ben Kaan Arkan, 22 jaar oud en student Marketing en student Digitale Vormgeving aan de hogeschool. In mijn vrije tijd hou ik me vooral bezig met vrijwilligerswerk en spendeer ik graag tijd met mijn vrienden.

Ik combineer momenteel twee opleidingen en al is het een hele klus, toch werk ik er graag aan om ze allebei tot een goed einde te brengen. De eerste opleiding die ik doe is de opleiding Marketing. Een super interessante studierichting als je geïnteresseerd bent in alles wat te maken heeft met reclame en communicatie. De tweede opleiding die ik volg is Digitale Vormgeving. Deze sluit mooi aan op mijn opleiding marketing, maar focust zich meer op het design aspect. Hier leer ik onder andere hoe ik een mooie website kan maken, hoe ik een logisch design kan maken en hoe ik kan werken aan de (re)branding van een bedrijf. Ik zou deze opleiding zeker aanbevelen aan andere studenten omdat je zowel theoretisch als praktisch aan de slag kan gaan en je er al je creativiteit in kwijt kan.

Ikzelf vind het enorm belangrijk om verder te studeren. Hoewel het verder studeren soms zwaar kan zijn, vind ik het toch belangrijk om door te zetten. Een diploma is namelijk meer dan gewoon een stukje papier. Een diploma halen is bouwen aan jouw toekomst en helpt je om een goede job te vinden. Het is echt iets om trots op te zijn. Aan andere studenten wil ik dan ook graag zeggen dat ze zeker moeten blijven doorzetten, want je inspanningen zullen vroeg of laat beloond worden!

In 2020 deed ik voor het eerst officieel vrijwilligerswerk in het vaccinatiecentrum in Beringen. Vanaf 2021 maak ik deel uit van de stuurgroep jongeren van Unie van Actieve Verenigingen. Met deze groep organiseerden we het Jongerenfestival. Een festival voor en door jongeren, waar we kansen geven aan jong lokaal talent om hun passie te laten zien. Hoewel het niet altijd makkelijk was om dit te realiseren zijn we toch heel trots op onze verwezenlijking.

Ik vind het belangrijk om vrijwilligerswerk te doen omdat ik via deze weg heel wat nieuwe mensen leer kennen en zo mijn netwerk kan verbreden. Ik vind het belangrijk om zelf ook mijn steentje bij te dragen in de maatschappij. Daarnaast staat het natuurlijk ook altijd mooi op mijn cv. Vrijwilligerswerk doen voelt heel natuurlijk voor mij. Mijn vader doet zelf ook al meer dan 30 jaar vrijwilligerswerk bij verschillende verenigingen en is zo toch een inspiratie voor mij.

Als ik één boodschap zou kunnen overbrengen naar al mijn leeftijdsgenoten, dan is het deze: “Studeer, reis, ontdek, beleef.” Ontdek de wereld rondom je want die heeft heel wat moois te bieden. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Rolmodel in the Picture: Kaan Arkan