Bezoek aan de Gentse rechtbank

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Op 8 juni hebben we een bezoek gebracht aan de Gentse Rechtbank. Met groot enthousiasme werden we rondgeleid door Geert Cheyns, de voormalige voorzitter van de politierechtbank, die ons een diepgaand inzicht gaf in het functioneren van het gerechtelijk systeem. Het was een bijzondere ervaring waarbij we niet alleen waren; we werden vergezeld door leden van verschillende verenigingen, waaronder de Fatih moskee, de kleurpotlood, de Brug en El Kalime, die zich samen met ons verdiepten in deze ontdekkingstocht. 
 
Gedurende de rondleiding kregen we de gelegenheid om de diverse kamers van de rechtbank te bezoeken, waarbij we per kamer een gedetailleerde uitleg kregen. Het was werkelijk fascinerend om te leren hoe het rechtsstelsel in België functioneert en hoe zorgvuldig iedere zaak behandeld wordt. Met een diverse en talrijke groep aanwezigen hebben we ruim 2 uur lang genoten van deze leerzame ervaring, waarbij we waardevolle inzichten verkregen in het juridische systeem van ons land. 
 
Het is vermeldenswaardig dat er tijdens het bezoek een tolk aanwezig was voor mensen met een migratieachtergrond. Hatice en Fatih, twee van onze medewerkers, hebben deze rol op zich genomen om de communicatie soepel te laten verlopen. Dit toonde de inclusieve en ondersteunende sfeer die gedurende de hele ervaring heerste. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bezoek aan de Gentse rechtbank